Niet zo heel veel………….

De ene keer is er meer te melden dan de andere keer. De ene keer beleef je ook meer dan de andere keer. Hoewel we al bijna twee weken verder zijn kan ik er toch niet een heel spannend verhaal van maken.

Uiteraard zijn we weer een heel stuk verder met de laatste badkamer. Vanmorgen de tweede laag gips (vloergips) op de onderlaag geschroefd. De wanden staan er ook allemaal. En hopelijk ben ik niets vergeten dit keer. Overal waar haakjes moeten komen zijn extra houten panelen achter geplaatst, zelfs de plek van de toiletrol houder is niet vergeten! Het was nog wel even moeilijk om de centraal kast van de waterslangen weg te werken. Maar ook dat is gelukt. Morgen kan ik beginnen met het plakken van de vloermatten en de wanden te behandelen met een waterdichte coating. Daarna kan ik beginnen met tegelen en dan gaat het er echt op lijken! Ik blijf het proberen om de badkamer eind van de maand af te hebben………………

Een heel ander verhaal is de PR. Daar zijn we erg druk mee. Ik heb de laatste tijd weer veel geleerd. Onze vrienden van Sifferbo zijn ons erg ter hulp. We hebben met hun een fiets arrangement. www.vakantiedalarna.nl/fietsrondje.  Zij spijkeren al een paar jaar langer aan de weg en hebben een vakantiepark met een aantal huisjes. En zijn goed te vinden op internet. Dat is natuurlijk een must tegenwoordig. Zonder internet geen toekomst. De tijd van brochures en dure boekjes in vele talen is geweest. Natuurlijk zal er altijd wel een folder blijven maar voor de Nederlandse markt is de computer toch wel het belangrijkste middel om je voor te bereiden op een vakantie bestemming. Wij moeten nog wel gaan afstemmen op google zoekwoorden , maar dan ga ik teveel in detail, en de meesten hun pet te boven.

Ook hebben we een facebook account aangemaakt voor Lövsjön Herrgård. Zo kunnen vele ons weer korter op onze plek volgen. Neemt niet weg dat hoe bekender je bent, des te meer bezoekers je krijgt…………. Enz, enz……..!

En last bud not least, onze visitekaartjes zijn ook geleverd door de drukker. Ze worden opgestuurd door familie die ons daar bij heeft geholpen. Een aantal blijven er achter in Nederland om daar evt. te verspreiden. Wil je er een aantal hebben om serieus onder je serieuze vrienden/klanten te verspreiden laat het ons maar even weten.

Rudy heeft afgelopen week ons eigen entree eens aangepakt. Hier was nog nooit wat aangedaan en dat was hard nodig. Ze heeft alles geschilderd. Ik moet zeggen het is een hele verbetering.

 

 

 

 

 

 

Nog een foto om te genieten.

Ik stop er mee voor nu, groeten in Nederland.

2 comments to Niet zo heel veel………….

  • Annemarieke

    Hoi,
    Niet veel te melden?? Iedere keer is er weer wat af, of staan er weer mooie plaatjes op de site, kortom ook in de weken dat jullie zelf denken niet veel te melden hebben zijn wij elke keer verbaasd naar weer een verandering!
    Liefs Annemarieke

  • Mirjam Soonieus

    Dat is een hoop denk werk vooraf als je al moet weten waar je de toekomstige schroeven gaat plaatsen. Maar dat houd je geest helder.
    Hopelijk heb je alle plekjes en wensen we je veel klus plezier.
    Groetjes uit het Haagje Mirjam en Pim

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>